... ja jatkuu... Tämä päivä meni samoissa merkeissä kuin eilinenkin, eli kuvien asettelussa oikeisiin kohtiin, tekstinpätkien kirjoittamisessa ja kokonaisuuden pähkäilyssä. Unohdin eilisessä merkinnässäni mainita, että pääsemme myös toteuttamaan sivut ihan oikeasti erään toisen kurssin puitteissa, kuten alunperinkin oli tarkoitus. Olen innoissani, koska jollakin perverssillä tavalla pidän koodaamisesta (tai ainakin pidin silloin kaksi vuotta sitten, kun viimeksi sitä tein. Toisaalta kenties sivuni aiheella oli jotakin osuutta työn miellyttävyyteen  Mmmmm, Mr Darcy... Tosin huomasin tänään senkin, ettei veljeni bändin laulaja ole yhtään hullumpaa katseltavaa. Joo.)

Minusta on aivan ihanaa, että saamme oikeasti toteuttaa sivustot, joita nyt suunnittelemme. Minua hieman vain surettaa se, että en ylläpidä vähäisiä koodaustaitojani millään tavalla. Kaikki pari vuotta sitten oppimani jutut ovat autuaasti unohtuneet, koska en ole sen jälkeen avannutkaan Dreamvieweria. Ne varmasti palautuvat taas mieleeni ja katoavat sieltä yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Tiedän kyllä, etten opiskele verkkomediaa, vaan sukupuuttoon kuolevaa yhteisöviestintää, mutta haluaisin ainakin jollakin tasolla olla visuaalinen ihminen. Pelkkä kirjoittaminen ei riitä minulle. Ehkä minulla on taas jokin kriisi meneillään, ruoho tuntuu aina vihreämmältä aidan toisella puolella. Todennäköisesti jos olisin täysipäiväisesti tekemisissä nettisivujen rakenteiden suunnittelun kanssa, rupeaisin kaipaamaan ihan peruskirjoittamista. Mikään ei riitä.

Huomenna pääsenkin taas sen toisen kurssin aikana jatkamaan tätä projektia. Ennen sitä unta kaaliin. Kauniita unia ja näyttöpäätteiden kuvia! Nörtti kuittaa.