Loppu alkaa lähestyä uhkaavasti. Huomiset tunnit on peruttu, joten työstän vielä kotona kirjallista sivustosuunnitelmaani. Tuntuu haikealta ja omituiselta, että tämä kurssi olisi nyt tässä. Ihan vastikäänhän minä aloitin kirjoittamaan tätä blogia ja sivuston suunnitteluprosessi tuntui erittäin kaukaiselta ajatukselta. Nyt kolme "leiskaa" on valmiina ja palautan ne huomenna opettajan arvioitaviksi. Hui! 

Omasta mielestäni olen onnistunut työssäni todella hyvin. Sivut ovat bändin ilmeen mukaiset ja sisältöäkin sain haalittua niihin, osittain mielikuvitukseni tuotoksena. Aion vielä näyttää veljelleni suunnittelemani sivut ihan vain mielenkiinnosta. Jos hän ei teilaa niitä täysin, voin olla itseeni vieläkin tyytyväisempi. Ehkei tästä tule koskaan leipätyötäni, mutta sivustojen suunnittelua voisi harrastaa huvin vuoksi.

Eräässä asiassa olisin kyllä voinut kunnostautua enemmänkin tämän jakson aikana, nimittäin kurssitovereideni blogien kommentoinnissa. Vaikka olen lueskellut kirjoituksia, en ole jaksanut vastata niihin mitään. No, onneksi ei ole vielä liian myöhäistä. *lähtee spammailemaan*